Home » Stucwerkzaamheden

Stucwerkzaamheden

Stucwerkzaamheden ADspuiters

  • Nieuwbouw woningen (vaak behang klaar opgeleverd)
  • oudere wanden
  • Spack
  • Gipsplaten
  • Stuckplaten
  • Raapwerk 

 

U kunt van ons zowel binnen als buiten stucwerkzaamheden verwachten. U kunt hierbij denken aan het stucen van muren, plafonds, constructiewerkzaamheden met of zonder gebruik te maken van gipsplaten. Talloze soorten ornamenten, plafonds stucwerk en renovatiewerk aan muren en buitengevels behoren tot ons vakwerk. Onze stucadoors maken uw wanden en plafonds prachtig glad of smeren hier een kleine korrel over uit, net hoe de klant het maar wil.

Ruwe of ongelijke ondergronden, zoals gemetselde muren, kunnen onze
stucadoors doormiddel van stucwerk recht maken. Stucen lijkt makkelijk, maar het is nauwkeurig vakwerk.
Een professionele stucadoor zorgt ervoor dat uw stucwerk op alle plaatsen strak is, en dat uw
wanden en plafond kaarsrecht zijn afgewerkt. Wilt u goed afgewerkte wanden en plafonds? Kies
dan voor een ervaren stucadoor van ADspuiters.

 

Glad stucwerk
moet vanzelfsprekend goed hechten aan de ondergrond. Op bepaalde ondergronden is daarom een voorbehandeling nodig voor de juiste hechting. De stucadoor kan de voorbehandeling uiteraard ook voor u verzorgen. De wanden en plafonds worden voorzien van een voorlijm. Het uiteindelijke stucwerk hecht zich aan deze lijm. 

Stucwerk dat binnen toegepast wordt op wanden en plafonds kent een grote variatie. Het aanbod in soort, kleur en textuur is enorm. Daarnaast kan de stukadoor zelf, door gebruik te maken van verschillende technieken, onderscheidende en unieke effecten aanbrengen. Welke vorm van wand- of plafondafwerking u kiest, hangt vooral af van smaak. Onze stucadoors zorgen ten alle tijden voor het beste en mooiste resultaat.

 

sierpleisterwerk
Onze stucadoors maken niet alleen muren en plafonds glad. We brengen ook sierpleisters aan. Dit is stucwerk waarin kleine steentjes zitten. De steentjes in de verschillende sierpleisters variëren in grootte. De fijne tot grove structuren veroorzaken verschillende effecten op de oppervlakken. Veel soorten sierpleister zijn ook direct in uw favoriete kleur aan te brengen. Schilderen is dan al niet meer nodig! Neem contact met ons op voor een professioneel advies van een van onze stucadoors.