Home » Latex Spuiten

Latex Spuiten

Latex spuiten is een goed alternatief voor bijvoorbeeld behang of schilderwerk. Latex spuiten is het egaal verspreiden van verf op muren en plafonds door middel van spuitwerk. Voordelen van latex spuiten zijn onder andere dat eventuele structuur op de muur behouden blijft en dat u verzekerd bent van een streeploos resultaat. Latex spuitwerk geeft een goede dekking wat zorgt voor een mooie uitstraling ervan.

 

Wat is latex spuitwerk?

Waar latex het type verf is dat gebruikt wordt, wil spuitwerk zeggen dat de verf onder hoge druk op de ondergrond wordt gespoten.

 

Goed latex spuitwerk

Goed latex spuitwerk is te onderscheiden van minder goed latex spuitwerk. Zo zijn er latex spuiters die een erg lage prijs aanbieden, maar geen kwaliteit leveren. Zij kiezen bijvoorbeeld voor het goedkoopste type latex. Een wat duurdere latex is schrob vast en hierdoor makkelijk schoon te maken met een vochtige doek, zonder dat de latex afgeeft. Ook bent u met goed spuitwerk verzekerd van een mooi resultaat van langere duur. Zo hoeft u niet elk jaar uw muur van een nieuwe laag verf te laten voorzien.


Voordelen van verfspuiten ten opzichte van verfrollen:

✓ Geen baanvorming op de wanden of het plafond

✓ Geen aanzetten op de wanden of het plafond

✓ complete woning altijd binnen 3 dagen klaar

✓ goedkoper dan de traditionele schilder die rolt

Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op!