Home » Diensten

1) Latex spuiten

Latex spuiten is een goed alternatief voor bijvoorbeeld behang of schilderwerk. Latex spuiten is het egaal verspreiden van verf op muren en plafonds door middel van spuitwerk. Voordelen van latex spuiten zijn onder andere dat eventuele structuur op de muur behouden blijft en dat u verzekerd bent van een streeploos resultaat. Latex spuitwerk geeft een goede dekking wat zorgt voor een mooie uitstraling.

Wat is latex spuitwerk?

Waar latex het type verf is dat gebruikt wordt, wil spuitwerk zeggen dat de verf onder hoge druk op de ondergrond wordt gespoten.

Goed latex spuitwerk

Goed latex spuitwerk is te onderscheiden van minder goed latex spuitwerk. Zo zijn er latex spuiters die een erg lage prijs aanbieden, maar geen kwaliteit leveren. Zij kiezen bijvoorbeeld voor het goedkoopste type latex. Een wat duurdere latex is schrob vast en hierdoor makkelijk schoon te maken met een vochtige doek, zonder dat de latex afgeeft. Ook bent u met goed spuitwerk verzekerd van een mooi resultaat van langere duur. Zo hoeft u niet elk jaar uw muur van een nieuwe laag verf te laten voorzien.

2) Stucwerkzaamheden

Stuc als onderlaag

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor stucwerk. Aan de hand van uw wensen, kunt u kiezen voor een type stuc. Wilt u stucwerk bijvoorbeeld als onderlaag voor verf of behang, dan is pleisterwerk een optie. Pleisterwerk is een relatief dun type stuc en juist daarom is het een goede onderlaag.

Stucen als eindafwerking

Wanneer u kiest voor stucwerk als eindafwerking van uw muren, is sierpleister een geschikte type stuc. Ook sierpleister is er in verschillende soorten. Een vorm van sierpleister is bijvoorbeeld Spachtelputz. Wij denken graag met u mee over het type stucwerk dat past bij uw wensen.

Ervaren stucadoors kiezen

Wilt u verzekerd zijn van professioneel stucwerk? Kies in dat geval voor een professioneel stucadoorsbedrijf en niet voor een hobbystucadoor. Een professionele stucadoor heeft ervaring met stucen en kan garantie leveren op uw stucwerk. 

3) All in one!!!

Wij bieden een speciale optie aan waarbij wij de wanden of plafonds stucen en spuiten voor één 'all in one prijs'. Dit doen wij al vanaf € 24 per vierkante meter!! Het voordeel hiervan is dat wij compleet verantwoordelijk zijn voor de afwerking en daardoor ons eigen werk ten alle tijden moeten controleren. Op deze werkzaamheden kunnen wij daarom ook een garantie van 3 jaar bieden en dat zie je maar zelden!!