Home » Diensten

1) Latex spuiten / traditioneel sausen

 Latex spuiten is het egaal verspreiden van verf op muren en plafonds door middel van spuitwerk. Voordelen van latex spuiten zijn onder andere dat eventuele structuur op de muur behouden blijft en dat u verzekerd bent van een streeploos eindresultaat. Latex spuitwerk geeft een goede dekking wat zorgt voor een mooie uitstraling.

Wat is latex spuitwerk?

Waar latex het type verf is dat gebruikt wordt, wil spuitwerk zeggen dat de verf onder hoge druk op de ondergrond wordt gespoten.

Traditioneel sausen

Door middel van een kwast en een roller de verf verspreiden over de wand of plafond. De nadelen van sausen ten op zichten van spuiten, is dat het net iets minder strak is en langer duurt dan wanneer er gespoten wordt. Het voordeel van sausen is dat er bij toekomstige schade aan de wand of plafond, deze beter te herstellen is.

2) Stucwerkzaamheden

Stuc als onderlaag

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor stucwerk. Aan de hand van uw wensen, kunt u kiezen voor een type stuc. Wilt u stucwerk bijvoorbeeld als onderlaag voor verf of behang, dan is pleisterwerk een optie. Pleisterwerk is een relatief dun type stuc en juist daarom is het een goede onderlaag.

Stucen als eindafwerking

Wanneer u kiest voor stucwerk als eindafwerking van uw muren, is sierpleister een geschikte type stuc. Ook sierpleister is er in verschillende soorten. Een vorm van sierpleister is bijvoorbeeld Spachtelputz. Wij denken graag met u mee over het type stucwerk dat past bij uw wensen.

Ervaren stucadoors kiezen

Wilt u verzekerd zijn van professioneel stucwerk? Kies in dat geval voor een professioneel stucadoorsbedrijf en niet voor een hobbystucadoor. Een professionele stucadoor heeft ervaring met stucen en kan garantie leveren op uw stucwerk. 

3) Stucen en spuiten

Wij bieden een speciale optie aan waarbij wij de wanden of plafonds stucen en spuiten voor één 'all in one prijs'. Dit doen wij al vanaf € 24 per vierkante meter!! Het voordeel hiervan is dat wij compleet verantwoordelijk zijn voor de afwerking en daardoor ons eigen werk ten alle tijden moeten controleren. Op deze werkzaamheden kunnen wij daarom ook een garantie van 3 jaar bieden en dat zie je maar zelden!!

4) Kozijnen, deuren of overig houtwerk schilderen / spuiten

Voor kozijnen deuren en ander houtwerk dat geschilderd moet worden bent u bij ADspuiters ook aan het juiste adres. Vaak kiezen wij er voor om houtwerk te schilderen op de traditionele manier door middel van een kwast en een roller. Dit vooral omdat er bij spuiten veel nevel vrij komt en dit voor overlast kan zorgen. Ook dient er veel afgeplakt te worden en daardoor is het vaak niet efficiënt om te spuiten.